Spigelau termékek - Winehub

Hisszük, hogy az igazán egyedülálló borélményhez igazán jó kiegészítők társulnak. Éppen ezért büszkén ajánljuk a Spiegelau rendkívül magas minőségű termékeit. A Spiegelau termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként nagy odafigyeléssel és szakértelemmel válogattuk össze Nektek a legjobb termékeket, melyek rendkívül különlegessé teszik minden boros pillanatotokat.

A magas minőség nem újkeletű, hiszen a Spiegelau már alapításától kezdve magas minőséget képvisel, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a 16. század nemesi rétegének tükörgyártásával kezdték meg működésüket. Az öt évszázada tartó eltökélt fejlődés és töretlen lelkesedés egybeforr az innováció vágyával, így napjaink egyik legkiemelkedőbb üveggyártó vállalkozásává nőtte ki magát a német cég.

A Spiegelau poharai világszerte ismertek a minőségi borfogyasztók, luxusszállodák és éttermek köreiben, így hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy kizárólagos magyar forgalmazóként árusíthatjuk termékeiket.

A bor világán túl, egyéb alkoholos italok felszolgálására alkalmas üvegtermékeket is gyártanak – a kínálatuk tartalmaz sörös, pezsgős, röviditalos és speciális koktélpoharakat is. Dekantálóik világszerte közkedveltek a sommelierek körében. A nem hétköznapi formavilágával minden eseményhez tökéletesen illeszkedik, miközben nem csak kiegészíti, de fel is dobja azt.

Nézzétek meg termékeinket és keressétek meg a Hozzátok passzoló poharakat, dekantálókat és egyéb üvegtermékek széles palettáját és csempésszetek egy kis luxust otthonotokba– hiszen az élmény már a kitöltés pillanatától kezdődik!